Quienes somos – Qui Som

Sa Muntanya és una tenda localitzada a Lloseta (Mallorca) que va tenir els seus inicis l’any 1983. Aquell any i amb l’excusa de tenir un lloc on vendre les botes Cabrit es va crear un comerç dedicat a l’esport en general, caça, pesca i esports de muntanya, on es podien trobar desde raquetes, pilotes de futbol o les botes Cabrit,…

A mesura que passaven els anys, i degut a l’augment de gent aficionada a aquest deport, la tenda es va anar especialitzant en material de muntanya, roba i calçat específic, ampliant així els seus serveis entorn a la muntanya.

Avui en dia Sa Muntanya consta amb més de 30 anys d’experiència, té la confiança de les millors marques del mercat dedicades a l’esport de muntanya i es un dels llocs de l’illa quasi de visita obligada per a tota la gent aficionada a aquest esport.

Creim en els productes de qualitat i fomentam els fabricats a Europa i Espanya. T’oferim atenció personalitzada i assessorament.

Vine quan vulguis! T’esperam!

____________________

SA MUNTANYA és una tienda localizada en Lloseta (Mallorca) que tuvo sus inicios el año 1983. Aquel año y con la escusa de tener un lugar de venta para las botas CABRIT se creó un comercio dedicado al deporte en general, caza, pesca y montañismo, donde se podian encontrar desde balones, raquetas o las Botas CABRIT,…

A medida que pasaban los años, y debido al aumento de gente aficionada a estos deportes, la tienda se fue especializando en material de montaña, ropa y calzado especializado, y ampliando sus servicios en esta especialidad.

Hoy en dia SA MUNTANYA consta de más de 30 años de experiencia, tiene la confianza de las mejores marcas del mercado dedicadas al deporte de montaña y es uno de los lugares de las isla de visita casi obligada para toda la gente aficionada a este deporte.

Creemos en los productos de calidad y fomentamos los fabricados en EUROPA y ESPAÑA. Te ofrecemos atención personalizada y asesoramiento.

Pasate cuando quieras, te esperamos!!